Polen - onsdag den 23. marts 2016


Krakow

Tilbage

Alex brugte morgenen til at finde ud af, hvad ”hjemmebryg” hed på polsk. Han fandt frem til en polsk butik og inden morgenmaden havde han lavet en større indkøbsseddel. Det regnede, så vi var nødt til at tage en Enkelt, før vi tog bussen og sporvognen ind til bryg-butikken.

Alex fik rygsækken fyldt op med humle, ølgær og kapsler. Vi nåede en pizza, før vi skulle møde Agnieszka i Krakows gamle bydel. Agnieszka viste os rundt i den gamle bydel og til slottet. I det jødiske kvarter viste hun os ind på en cafe, som vi aldrig selv ville være gået ind på. Indgangen så noget snusket ud men indenfor var der meget hyggeligt.

Mens vi sad der kom Agnieszka - ja der er to af dem. Så var vi fire klar til at gå ud og spise god polsk mad. Nu er det jo påsketid og alle polakker er flittige kirkegængere. Så en af pigerne gik i kirke, mens vi andre gik lidt rundt, inden vi måtte tilbage til Teatime Beerpub, hvor vi mødtes med Mikal. Han introducerede os for vodka med honning. Det var rigtig godt. Vores sidste bus hjem var ved 23 tiden, så den tog vi.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19